ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3

Ιωάννα Ρούσσου στέλεχος της παράταξης μαςΌπως μας ενημέρωσε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ΕΠΑΛ θήρας, κα Ιωάννα Ρούσσου, η Κατάληψη του ΕΠΑΛ έληξε υπό προϋποθέσεις.  Παρακάτω  δημοσιεύουμε το Δελτίο Τύπου των παιδιών.   Εμείς κατ αρχήν συγχαίρουμε τα παιδιά για την άψογη κλιμάκωση των ενεργειών τους και την υποδειγματική συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια της κατάληψης. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέδωσαν το σχολείο σε Άριστη κατάσταση και καθαρό.   

Περισσότερα...

Συγκέντρωση στο "ΜΑΙΡΟΥΛΑ" 02/12/2012

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 11

         

Κατάμεστο το "Μαιρούλα" από Συνδημότες μας οι οποίοι εξέφρασαν με την μαζική προσέλευσή τους την ανάγκη έκφρασης, εκπροσώπισης ενδιαφέροντος και εμπιστοσύνης.

Περισσότερα...

ΕΠΑΛ ΘΗΡΑΣ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 7

Πραγματοποιήθηκε χθές ομαλά και με μεγάλη συμμετοχή μαθητών του ΕΠΑΛ θήρας η πορεία μας προς το Δήμο και το περιφερειακό γραφείο Θήρας. Επιδόθηκαν στους α.) Δήμαρχο Θήρας Κο Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζοκαι β) περιφερειακό σύμβουλο Θήρας Κο Ηλία Μάινα το ψήφισμα μας, το οποίο και αναγνώστηκε από μαθήτρια του ΕΠΑΛ Θήρας.

Περισσότερα...

ΕΣΤΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 13

Καραμολέγκου Άρτεμη Η αρχή είναι το ήμισι του παντός ... Στις 19/12/2012 προγραματίζεται η πρώτη τηλεδιάσκεψη με την εστία επιστημών της Πάτρας.

Περισσότερα...

ΕΟΠΥΥ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Αναδιμοσίευση από Τα Νέα Σαντορίνης:

Διευκρινίσεις για το πώς μπορούν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, να εισπράξουν τα χρήματα που πλήρωσαν από την τσέπη τους το προηγούμενο διάστημα για τα φάρμακά τους εξέδωσε ο πρόεδρος του ιδρύματος, Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος...

Περισσότερα...

Συνάντηση την Κυριακή 2-12-2012

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

  Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Αντώνη Σιγάλα και της Δημοτικής Παράταξης Σαντορίνη Θηρασία, Ενότητα - Αλλαγή, με τους δημότες στο Εστιατόριο Μαίρούλα.

Η συνάντηση είχε αναβληθεί εξ αιτίας του αιφνίδιου θανάτου συμπολίτη μας από το Εμπορείο.

 

17.02.20.